Hevosille

Sarania valmistaa tilauksesta lähes kaikkia hevosten nahkavarusteita, lukuun ottamatta satuloita. Mittatilaussuitset saattavat olla hyvä ratkaisu, jos hevosesi pää on erityisen iso tai pieni, tai mittasuhteiltaan poikkeava. Saranialta saat suitsien osat myös erikseen, aina ei tarvitse ostaa koko suitsia. Uniikki nahkariimu mittatilauksena on monen hevosenomistajan unelma ja sellainekin onnistuu, kunhan vain kerrot toiveesi. Satulavöissäkin vain taivas on rajana! Olipa hankintalistalla sitten muotoiltu koulusatulavyö, pienen pieni satulavyö ponille tai vaikka iso panssarivyö isolle estehevoselle, niin teen niistä mielelläni tarjoukset! Tähän nettikauppaan on valittu tilattavaksi muutamia suosituimpia tuotteita vuosien varrelta. Heti valmiina varastossa olevat tuotteet löydät niiden omasta kansiosta. Kaikki muut tuotteet ja tuotteiden variaatiot on tilattavissa sähköpostitse info@sarania.net.

Tiesithän, että kaikki Saranian tuotteet valmistaa valjas- ja satulaseppä Niina pienessä kotiverstaassa Kiteellä, Pohjois-Karjalassa. Jokainen Sarania-tuote on valmistettu käsityönä ja suurella sydämellä ja tavoitteena on aina laadukas ja kestävä tuote.

Paikan päällä Kiteellä saatavana myös satulasepän palvelut: satulan toppaus ja rungon tarkistus, korjausompelu sekä vastinhihnojen vaihto.