Ihmisille

Saranialta löytyy tuotteita myös ihmisille: laadukkaita nahkavöitä, yksilöllisiä avaimenperiä, passinsuojuksia, korttikoteloita, lompakoita ja laukkuja, tai vuoden 2024 uutuutena nahkaiset neulepuikkojen säilytyskotelot.

Kestävä ja laadukas nahkavyö on erinomainen ja käytännöllinen lahjaidea vaikka kenelle. Ajaton ja tyylikäs nahkainen tote-laukku sopii moneen menoon. Korttikotelossa kulkee mukana välttämättömät ja tärkeimmät kortit, tai jos haluat mahduttaa mukaan myös seteleitä, valitse nahkainen lompakko. Avaimenperä on tarpeellinen nykyaikanakin ja Saranialta niitä saa montaa eri mallia, koristeltuna, nimikoituna tai ihan vain yksinkertaisen tyylikkäänä ilman mitään hienouksia, materiaalina tietenkin laadukas ja yleensä kasviparkittu nahka.

Tiesithän, että kaikki Saranian tuotteet valmistaa valjas- ja satulaseppä Niina pienessä kotiverstaassa Kiteellä, Pohjois-Karjalassa. Jokainen Sarania-tuote on valmistettu käsityönä ja suurella sydämellä ja tavoitteena on aina laadukas ja kestävä tuote. Jos et löytänyt sopivaa tuotetta valmiina, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@sarania.net, niin tehdään sinulle sellainen toiveiden mukaan mittatilaustyönä.