Suitset ja suitsien osat

Saranian suitset valmistetaan tilauksesta asiakkaan hevosestaan antamien mittojen mukaan (ks. mittausohjeet), jolloin tuotteesta tulee varmasti hevoselle sopiva. Asiakas pääsee vaikuttamaan materiaalivalintoihin, kuten valjas- tai suitsinahan, pehmustenahan kuin ompelulankojen väriin. Solkia löytyy montaa mallia messingin ja hopean värisenä. Koristeellisempia suitsia haluavalle vaihtoehtoja löytyy: niittejä, strasseja, koristeompeleita tai näiden erilaisia yhdistelmiä. Lisäksi Saranian erikoisuutena on helmikorut, jotka punotaan käsin yksi helmi kerrallaan. Helmiä löytyy noin kolmeakymmentä eri väriä, joten niistä löytyy varmasti sopivia väriyhdistelmiä vaativampaankin makuun.

Saranian verkkokaupasta voit tilata hevosellesi sopivat mittatilaussuitset vaikka yksi osa kerrallaan. Valikoimasta löytyy tavallisia ja anatomisesti muotoiltuja niskahihnoja, poskihinoja, otsapantoja ja erilaisia turparemmejä, joista voit koostaa mieleisesi yhdistelmän, tai täydentää nykyisiä suitsiasi puuttuvilla osilla.

Valmistan mielelläni myös muita malleja, kuten sidepulleja, hackamoreja tai muita erikoisempia enemmän tai vähemmän muotoiltuja suitsia. Nämä ja kaikki muut variaatiot tilattavissa sähköpostitse info@sarania.net.

Näytetään tulokset 1–9 / 21