Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yksi Saranian suosituimmista tuotteista alusta lähtien on ollut valjas- ja suitsinahasta valmistetut nahkavyöt. Nahka on siis samaa, mitä käytetään hevosten ja koirien varusteisiin ja se todella kestää käyttöä. Näiden vöiden myötä saa unohtaa sellaiset ongelmat kuten vyön reikien venymisen tai vyön kerrosten toisistaan irtoamisen.

Vöihinkään minulla ei ole mitään vakiomalleja (solkia), vaan solkien valikoima vaihtelee jatkuvasti. Joitakin solkia on useampi kappale, toisia vain yksi. Käytän myös paljon hyväkuntoisia kierrätyssolkia, ja vyö voidaan myös tehdä asiakkaan omaan solkeen tai vaikka kokonaan ilman solkea. Mikäli kärsit nikkeli- tms. allergiasta, kannattaa siitä mainita tilauksen yhteydessä, jotta voidaan valita materiaalit, joiden tiedetään varmasti olevan allergisoimattomia; kierrätyssolkien alkuperä kun ei läheskään aina ole selvillä.

Jos tavallinen nahkavyö on liian yksinkertainen, voidaan vöihin laittaa koristeeksi niittejä, strasseja, koristeompeleita tai näiden erilaisia yhdistelmiä.

Vöiden esimerkkihintoja:
- 2cm leveä 80-120cm pitkä vyö italialaista suitsinahkaa yksinkertaisella vyönsoljella 35€.
- 3cm leveä 80-120cm pitkä vyö italialaista suitsinahkaa yksinkertaisella vyönsoljella 45€
- 4cm leveä ja 80-120cm pitkä vyö italialaista suitsinahkaa tai Tärnsjön valjasnahkaa ilman solkea (voit hankkia itse mieleisen soljen; tällöin soljen kiinnitys tehdään ruuvilla) 50€
- 4cm leveä ja 80-120cm pitkä vyö italialaista suitsinahkaa tai Tärnsjön valjasnahkaa yksinkertaisella soljella 55€
- 4cm leveä ja 80-120cm pitkä vyö Tärnsjön valjasnahkaa varmasti allergisoimattomalla saksalaisella laatusoljella 60€.

 

Nahkavyöt valjas- ja suitsinahkaa