Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saranialla ei ole suitsista mitään vakiomalleja, vaan kaikki suitset valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Nämä kuvat toimivat vinkkinä ja esimerkkinä siitä, mitä kaikkea on mahdollista tehdä. Katsele ja kerää eri tuotteiden parhaat ideat omiin suitsiisi!

Suitset valmistetaan tilauksesta asiakkaan hevosestaan antamien mittojen mukaan, jolloin tuotteesta tulee varmasti hevoselle sopiva. Asiakas pääsee vaikuttamaan  materiaalivalintoihin, kuten valjas- tai suitsinahan, pehmustenahan kuin ompelulankojen väriin. Solkia löytyy montaa mallia messingin ja metallin värisenä. Koristeellisempia suitsia haluavalle vaihtoehtoja löytyy: niittejä, strasseja, koristeompeleita tai näiden erilaisia yhdistelmiä. Lisäksi Saranian erikoisuutena on helmikorut, jotka punotaan käsin yksi helmi kerrallaan. Helmiä löytyy noin kolmeakymmentä eri väriä, joten niistä löytyy varmasti sopivia väriyhdistelmiä vaativampaankin makuun.

Suitsien osat on hinnoiteltu erikseen, jolloin jokainen voi valita niistä itselleen sopivan yhdistelmän (ks. info > hinnasto). Käsin ommeltujen mittatilaussuitsien hintahaitari on n. 170-400€. Vuodesta 2015 alkaen käytössä on ollut myös nahkaompelukone, jota on mahdollisuus hyödyntää tarvittaessa suitsien pehmusteiden ompeluun. Tällöin osan tekemiseen kuluva työaika lyhenee ja osan hinta laskee. Vielä edullisempia suitsia haluavalle on mahdollista valmistaa suitset suurelta osin niitaten.

Suitset