Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Saranialla ei ole kaulapannoista vakiomalleja, vaan pannat valmistetaan tilauksesta toiveiden mukaan. Tämän kuvagallerian pannat antavat ideoita siitä, mitä kaikkea on mahdollista tehdä. Kerää eri pannoista parhaat ideat ja kerro ne minulle, niin toteutetaan juuri sinun toiveidesi mukainen kaulapanta!

Asiakas pääsee vaikuttamaan  lähes kaikkiin materiaalivalintoihin, kuten esimerkiksi valjas- tai suitsinahan, pehmustenahan sekä ompelulankojen väriin. Solkia löytyy monta mallia messingin ja metallin värisenä. Koristeellisempaa kaulapantaa haluavalle vaihtoehtoja löytyy: niittejä, strasseja, koristeompeleita tai näiden erilaisia yhdistelmiä. Lisäksi Saranian erikoisuutena on helmikorut, jotka punotaan käsin yksi helmi kerrallaan. Helmiä löytyy noin kolmeakymmentä eri väriä, joten niistä löytyy varmasti sopivia väriyhdistelmiä vaativampaankin makuun.

Kaulapannat on hinnoiteltu pannan pituuden ja leveyden perusteella erilaisiin kategorioihin ja lisäksi pannan hintaan vaikuttaa pannan tyyli (yksinkertainen, kaksinkertainen vai pehmustettu), tekotapa (käsin vai koneella ommeltu vai kenties niitattu) sekä käytetyt koristeet. Kaulapantojen hintahaitari on n. 20€-150€, yleisimmin liikutaan välillä 50-80€. Tarkempi hinnasto ks info > hinnasto.

 

 

Kaulapannat 2021 ->

Vanhemmat kaulapannat - huom. näitä on kolme sivua!